Gjør det selv Green Remodeling for kjøkken

Gjør det selv Green Remodeling for kjøkken

Going green er et konsept som vil hjelpe deg med å beskytte miljøet, bevare naturlige ressurser og spare penger samtidig. Dette gir deg nok av insentiv å innlemme grønne konsepter i ditt kjøkken gjør om. Kjøkkenet er trolig mest brukte rom i hjemmet, kan gjør det grønnere ha en stor innvirkning på miljøet og strømregningen.

Instruksjoner

•Bytt apparater på kjøkkenet med energieffektive modeller. Se etter de som har Energy Star klistremerker. Energy Star er et statlig program som tester apparater for energieffektivitet.

•Bytt belysning på kjøkkenet med Kompakt lysrør. CFLs bruker så mye som 75 prosent mindre energi enn sine glødelamper kolleger. Konvertere til CFLs er praktisk for en annen grunn, også. Mest glødepærer er planlagt å bli tatt av markedet i USA i 2012.

•Bruk miljøvennlig maleri alternativer. Du kan for eksempel finne maling med færre flyktige organiske forbindelser enn andre maling. VOCs er skadelig for miljøet.

•Look for nye kjøkkenskap som er laget av berget materialer eller fornybare ressurser. To eksempler er resirkulert wheatboard og bambus skap, som er satt sammen med vannbasert, miljøvennlig limet.

Finne andre grønne materialer til bruk for kjøkken-renovere. For eksempel er cork og betong grønne valg på gulvet. Erstatte benkeplater med grønnere materialer som resirkulert glass eller støpt betong, som solid terrazzo.

Tips og advarsler

  • Prøv å resirkulere skap og materialer du fjerne fra kjøkkenet. Finne andre steder der du kan bruke dem i ditt hjem. Noen veldedighetsorganisasjoner akseptere berget skap, også.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com